Hybride maaltijden

Het beste van twee werelden op één bord

Ook in België groeit het aandeel vegetariërs en veganisten. Toch zijn er nog genoeg Vlamingen die een stukje vlees of vis juist zeer goed kunnen waarderen. Daar kunnen we ons alles bij voorstellen: een stukje vlees of vis kan ontzettend lekker zijn en bevat volop gezonde bouwstoffen voor je lichaam, zoals mineralen en vitamine B en D. Nooit meer vlees of vis eten, is voor veel mensen dan ook best een stap. Maar heb je al eens overwogen om te minderen met vlees of vis? Dan zijn onze hybride maaltijden net wat je nodig hebt! Een gezonde tussenstap naar een vegetarische leefstijl.

Extra groenten, minder vlees

Hybride betekent niks meer of minder dan een kruising tussen twee soorten. Een hybride maaltijd combineert dus groenten én vlees of vis tot één gerecht. Daarbij vervangen we de helft van het vlees door extra groenten en krijg je bijvoorbeeld een heerlijk stoofpotje voorgeschoteld of maken we een gerecht van groene bonen en linzen. Het beste uit twee werelden op je bord, perfect in balans. Probeer daar maar eens van af te blijven. Mmmm!

80% residuvrij

Voor welke maaltijd je ook kiest: je bent verzekerd van de meest verse ingrediënten die passen bij het seizoen. Met volop behoud van vitamines, smaak en structuur. Wist je dat al onze voedingsmiddelen voor 80% residuvrij zijn? Geniet je van onze puree of stoemp? Dan proef je de ‘echte’ aardappel. Puree uit een zakje is aan ons niet besteed.

Lekker verantwoord

Maar we willen meer dan alleen een heerlijk gerecht voor je koken. Al onze producten kopen we zo lokaal en duurzaam mogelijk in. Bij de keuze voor kwalitatief vlees, kijken we ook naar dierwelzijn. Vis wordt uitsluitend aangekocht met en MSC-label. Dat noemen we lekker verantwoord van Agape.