OP 19 FEBRUARI 2015 HEEFT AGAPE ZIJN 10 JAAR BESTAAN GEVIERD binnen de sector VAN DE KINDERDAGVERBLIJVEN

Dit had plaats onder de vorm van een symposium met 3 workshops:

• beweging van het kind
• allergenen binnen een kinderdagverblijf
• gezonde tussendoortjes voor de allerkleinste

Tijdens dit evenement kon er ook een bezoek gebracht worden aan onze mini beurs: zo verschafte een stand van Java ons heerlijke koffie tijdens de pauze en konden we onze dorst lessen met het lekkere water op de stand van Spa. Er kon tevens een bezoek gebracht worden aan verschillende andere partners: zo was er een stand van het FAVV waar de kinderdagverblijven terecht konden met hun vragen, Easy Day Care met uitleg over aangepaste software, Diversey met verschillende onderhoudsproducten en Ontex met verzorgingsproducten voor baby’s en peuters. Agape zelf had er ook een standje met onze laatste nieuwigheid: de fruitpappen in samenwerking met Fair Trade producten. Op de stand van Yoplait kon men ook terecht voor het proeven van zuivelproducten. Na afloop kreeg iedereen een zak gevuld met stalen van deze standhouders.

Op deze beurs is ook de lancering gedaan van de informatieborden rond de menu’s van Agape. Alle menu’s van de kinderdagverblijven zijn gefotografeerd in werkelijk portie grootte en zijn voorzien van de belangrijkste ingrediënten in primaire toestand. In de maand maart volgt verdere info rond de kostprijs en procedure om deze te bekomen.

Na de workshops werd er een feestdiner voorzien door de keukenploeg van Agape.
De mensen van de werkgroep kinderdagverblijven werden in de bloemetjes gezet voor hun bijdrage om het verhaal van de maaltijden voor kinderdagverblijven een succes te maken.
We danken de leveranciers en alle medewerkers die geholpen hebben om deze dag tot een groot succes te maken.